Hotel VON Boutique in Turkije met Sunweb.be

Vertrek met deze vakantie van Sunweb.be naar Hotel VON Boutique in Side, Turkse Rivièra – Turkije

Last Minutes Sunweb.be - boek je vakantie goedkoper online

PRIJSINFO ➜

Beschrijving

Voor een leuke vakantie naar Turkije moet je beslist het grote aanbod last minute reizen op Lastminutebuddy.be raadplegen.

Lastminutebuddy.be helpt je bij het vinden van jouw ideale last minute vakantie naar Turkije. Je kan er kiezen uit de beste last minute deals aangeboden door de beste reisorganisaties.

Zo kan je bij Sunweb.be deze last minute in Hotel VON Boutique Turkije (Turkse Rivièra) boeken.

Last minute Turkse Rivièra in Hotel VON Boutique

Direct voor de deur van Hotel VON Boutique ligt een met een prijs onderscheiden, langgerekt zandstrand. De gezellige haven en bruisende bazaar van Side zijn gemakkelijk te bereiken met de dolmus (een kleine bus), maar in de buurt van het hotel zijn ook al een paar winkeltjes te vinden.

Voor het hotel ligt een groot zwembad, mét poolbar. Hier kan je rustig van de zon genieten en wegdromen met fruitige cocktail. Bij de nabijgelegen zusterhotels ligt een spectaculair aquapark waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Zowel jong als oud kunnen zich hier dagen amuseren, maar bij het hotel zelf is ook veel te beleven. Het animatieteam organiseert toffe activiteiten en voor kinderen is een speciale miniclub, waar zij met leeftijdsgenootjes actieve en creatieve dingen kunnen ondernemen.

Bij het naastgelegen Hotel Von Resort Golden Coast zijn drie à la carterestaurants te vinden zodat je niet enkel van het uitgebreide buffet dat dagelijks klaar staat kan genieten, maar ook eens een lekker vers gevangen visje kan bestellen. Of kies je toch liever voor de Chinese keuken? Het is natuurlijk ook mogelijk om van de lokale keuken te proeven in het Turkse restaurant.

Brand

SUNWEB.BE

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension