Hilton Playa Del Carmen TUI Last minute Mexico

Vertrek met deze last minute van Tui.be naar Hilton Playa Del Carmen in Playa del Carmen, Cancun

Last Minutes Tui.be - boek je vakantie goedkoper online

PRIJSINFO ➜

Beschrijving

Voor een leuke last minute vakantie naar  moet je beslist het grote aanbod last minute reizen op Lastminutebuddy.be raadplegen.

Lastminutebuddy.be helpt je bij het vinden van jouw ideale last minute vakantie naar Mexico. Je kan er kiezen uit de beste last minute deals aangeboden door de beste reisorganisaties.

Zo kan je bij Tui.be deze last minute in Mexico boeken.

Hilton Playa Del Carmen TUI last minute Mexico

Dit buitengewone All Inclusive resort is de hemel op Aarde voor volwassenen die op zoek zijn naar een luxueuze vakantie. Hilton Playa del Carmen is rustig gelegen aan het zandstrand van Playa del Carmen en op wandelafstand van Fifth Avenue. Je verblijft er in een van de Royal juniorsuites met een spectaculair uitzicht, privébubbelbad en waar de Royal Housekeeping Service ‘s avonds voor turndownservice met aromatherapie zorgt. Het spacentrum is er ook eentje van wereldklasse want je wordt er in zeer zachte watten gelegd met een uitgebreide kaart aan massages en verzorgingen. Geen zin om te gaan kiezen in welk à-la-carterestaurant je gaat dineren? Blijf dan gewoon op je kamer en laat je 24/24u. bedienen via ‘in-suite dining’.

Brand

TUI.BE

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension