Abenteuer Hotel Heide Park Neckermann autovakantie

Vertrek met deze autovakantie van Neckermann.be naar Abenteuer Hotel Heide Park in Duitsland

vliegvakantie Duitsland Neckermann.be - boek je vakantie goedkoper online

PRIJSINFO ➜

Beschrijving

Voor een leuke autovakantie naar Duitsland moet je beslist het grote aanbod autovakanties op Lastminutebuddy.be raadplegen.

Lastminutebuddy.be helpt je bij het vinden van jouw ideale vakantie naar Duitsland. Je kan er kiezen uit de beste last minute vakantie deals aangeboden door de beste reisorganisaties.

Zo kan je bij Neckermann.be deze autovakantie naar Duitsland boeken.

Last minute autovakantie Duitsland

Abenteuer Hotel Heide Park

naast avonturenpark Heidepark aquacentrum en sauna gratis toegang Heidepark Vlak naast Heidepark, het grootste attractiepark van Noord-Duitsland, staat het Abenteuer Hotel Heide Park. Als je hier een nacht reserveert, krijg je ondermeer twee dagen gratis toegang tot het park. Je logeert dan in een kamer met piraten-thema. Behalve tot het park, heb je gratis entrée in Sultans Spassbad, een aquacomplex met oosterse thema’s. Het avonturenpark telt bijna 40 attracties voor alle leeftijden. Een geweldige belevenis! restaurant Tortuga ‘s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Bij je overnachting hoort ook een tegoedbon voor piratenrestaurant Tortuga, met stevige maaltijden voor hongerige zeerovers en een apart menu voor de kleine piraatjes. Heb je even tijd nodig om je op te laden voor een volgend avontuur, breng dan een bezoekje aan Café Explorus. In de late uurtjes nog energie over, dan ben je van harte welkom in Captain Hook’s Bar voor een stevige rum-cocktail. Sultan’s Spassbad Na al je avonturen in Heidepark, ben je vast toe aan rust en ontspanning. Die vind je in de sauna van Abenteuer Hotel Heide Park en in aquacomplex Sultan’s Spassbad: een oriëntaalse belevenis voor de hele familie, met zwembaden met tegenstroom en verschillende dubbele glijbanenen. Voor de jongsten is er een apart zwembad. Je mag hier als hotelgast gratis naar binnen. Attractiepark Heidepark Je gaat natuurlijk logeren in Abenteuer Hotel Heide Park om naar het attractiepark te gaan! Het is echt een avontuur voor de hele familie! Meer dan dertig verschillende attracties voor alle leeftijden: achtbanen, reuzenraden, drakengrot, wildwater-rafting, old-timer ritten, piraten-arena, monorail … Voor de jongsten is in 2018 geopend Peppa Pig Land. Ze gaan hier met Peppa Pig en zijn vriendjes op avontuur, in de boot en het treintje. Voor de kinderen Voor jullie kinderen zijn er nog meer speciale attracties in Heidepark: een groot overdekt speelterrein., een Laserspel in een onderwaterwerld die ze met een duikboot leren kennen Of ze kunnen gaan zoeken naar de verborgen schat van Explorus.

Brand

NECKERMANN.BE

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension