15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos(3* hotels) in Griekenland met Sunweb.be

Vertrek met deze vakantie van Sunweb.be naar 15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos(3* hotels) in Eilandhoppen Cycladen, Santorini – Griekenland

Last Minutes Sunweb.be - boek je vakantie goedkoper online

PRIJSINFO ➜

Beschrijving

Voor een leuke vakantie naar Griekenland moet je beslist het grote aanbod last minute reizen op Lastminutebuddy.be raadplegen.

Lastminutebuddy.be helpt je bij het vinden van jouw ideale last minute vakantie naar Griekenland. Je kan er kiezen uit de beste last minute deals aangeboden door de beste reisorganisaties.

Zo kan je bij Sunweb.be deze last minute in 15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos(3* hotels) Griekenland (Santorini) boeken.

Last minute Santorini in 15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos(3* hotels)

Tijdens deze 15-daagse combinatiereis bezoek je drie eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoek je de eilanden Mykonos, Naxos en Santorini. Je vaart van eiland naar eiland en op elk eiland word je opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

Je vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden zal je circa 2-5 nachten verblijven. Je bezoekt Santorini als laatste eiland zodat je op het eiland bent waar je met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijf je in 3 sterren hotels.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt het reisschema bepaalt wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.De ferry tijden zijn niet van te voren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

Brand

SUNWEB.BE

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension